Poldermarkt 2024

De Poldermarkt is een gezellige markt waar we elk jaar herbruikbare spullen verkopen voor een goed doel en onze wijkgemeente.

Jaarlijks trekken we veel bezoekers, die tweedehands speelgoed, kleding, potten en pannen, boeken, puzzels, geluidsapparatuur, koffiezetapparaten, tuingereedschap, tuinstoelen, glaswerk en servies, kinderledikantjes en nog vééél meer spullen kopen.

Het is altijd erg gezellig. Er is wat te eten en te drinken: we hebben pannenkoeken en hamburgers met koffie, thee en limonade.

Iedereen kan meedoen met het Rad van Avontuur, waar we van alles verloten:  nieuwe koffiezetapparaten, nieuwe puzzels, ballen enzo nog veel meer. Elk jaar is er ook een hoofdprijs: een fiets, gesponsord door Goos Stam.

We zijn altijd blij met de hulp van onze gemeenteleden. 

Vrijwilligers om te helpen op of rond 21 Dus als je wilt, kun je helpen en ook als je vorig jaar niet meedeed, kun je dit jaar gewoon komen helpen.

Natuurlijk hebben we ook spullen nodig om te verkopen. Die zamelen we in – de data staan hieronder.

We verkopen herbruikbare spullen, die we tot september ook kunnen bewaren. Grote meubels nemen we daarom niet in. Videobanden krijgen we helaas ook niet verkocht en nemen we dan ook niet in.

Maar verder nemen we heel veel spullen wel graag van u aan, zie ook het lijstje bovenaan dit stukje. 

Na de zomervakantie:
Zaterdag 31 augustus  9:00 – 12:00
Zaterdag  7 september  9:00 – 12:00
Zaterdag 14 september  9:00 – 12:00

Voor vragen over de Poldermarkt of de inzameling kunnen jullie terecht bij Johan, Antoinette, André, Harm en Edwin in de kerk of per e-mail: poldermarkt@pkn-stadspolders.nl