Inspiratieteam

Wat doet onze werkgroep?

Onze werkgroep organiseert heel verschillende activiteiten, die allemaal geïnspireerd zijn op het jaarthema. Een aantal “succesnummers” zijn inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie: zo houden we elk jaar het running dinner: kookteams bereiden een maaltijd van 3 gangen bij iemand thuis. De eetteams gaan voor elke gang bij iemand anders thuis aan tafel en ook steeds met andere tafelgenoten: volop ontmoeten en verrassen!

Ook de ‘lentegasten” keren dit jaar terug: gemeenteleden mogen aan de hand van foto’s, film- en boekfragmenten iets over hun leven vertellen, aan tafel bij onze lentegasten-presentator. Verder zijn er gemeente-gespreksavonden en gesprekswandelingen. Er zijn filmavonden en muziekavonden. We organiseerden een kleurrijke kunst-expositie van onze gemeenteleden en inmiddels 2 maal een fantastische Scratch-musical. Elk jaar wordt op de startzondag een boekje uitgebracht waarin alle activiteiten voor het hele seizoen zijn terug te vinden.

Gespreksgroepen

Daarnaast zijn er de gemeente-groeigroepen. Dit zijn gespreksgroepen die elke 4-6 weken bij elkaar thuis komen voor een geloofgesprek. In vertrouwde kring bespreken we onze zoektocht in het geloof. De naam groeigroep geeft aan dat er altijd ruimte is voor nieuwe deelnemers. Het inspiratieteam zorgt voor gespreksmateriaal, ook weer aan de hand van het jaarthema.

Voor iedereen die nadenkt over belijdenis doen of (opnieuw) wat meer wil weten over de basis van het christelijk geloof is er de belijdeniskring onder de naam IGGI (Ik Geloof, Geloof Ik) onder leiding van de predikant

Activiteiten

Wij willen als werkgroep elk jaar een programma maken waarin iedereen, van jong tot oud, wel iets inspirerends kan vinden. Alle activiteiten van het seizoen zijn terug te vinden in het boekje dat de werkgroep jaarlijks uitbrengt: vanaf startzondag te verkrijgen in de Bron

Dit seizoen (2018-2019) is het jaarthema: “op Goed geluk:” we zien weer uit naar een inspirerend seizoen en zien uit naar je deelname!

Hoe kan ik in contact komen?

U kunt bij de werkgroepleden terecht met vragen over de activiteiten van het Inspiratieteam, over de groeigroepen en de IGGI kring: emailadres:

inspiratieteam@pkn-stadspolders.nl