Communicatie en projecten

Wij zorgen dat de communicatie binnen en buiten de kerk goed verloopt. We vinden het belangrijk dat nieuws en wetenswaardigheden iedereen die het wil bereikt. Daarbij houden we rekening met de verschillen in leeftijden van al diegenen die iets van De Bron willen vernemen. De verspreiding van nieuws en informatie varieert daardoor van papier tot digitaal; deze website en bijvoorbeeld Facebook.

Daarnaast leiden wij ook projecten; eenmalige activiteiten met een begin en een eind. Denk bijvoorbeeld aan de verbouwing van de ontvangsthal in De Bron tot ontmoetingsruimte of aan het voldoen aan de AVG eisen die gelden voor onze wijkgemeente.

Eén keer per maand komen wij samen bij iemand thuis, praten we door alle acties heen en verzamelen we nieuwe ideeën. Heb je interesse in onze activiteiten neem dan gerust contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

© Protestantse Wijkgemeente Stadspolders    
Wij zijn onderdeel van de Protestantse Kerk Dordrecht Wij zijn onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland Wij staan vermeld op wij de kerk