Inschrijfformulier Running Diner 13 oktober 2018

Inschrijfformulier “Tafelgeluk: Running Dinner” Eten bij en met elkaar op zaterdag 13 oktober 2018

Wat?

Na de enthousiaste reacties van vorige jaren organiseren we dit jaar weer een "running dinner". Een running dinner is een 3-gangen-menu dat op 3 verschillende plekken wordt genuttigd, thuis bij gemeenteleden. Daarbij zijn 2 ingrediënten van essentieel belang: Ten eerste mensen die het leuk vinden om te koken en hun huis ter beschikking willen stellen voor de eters. En ten tweede eters die het leuk vinden om te genieten van het voorgerecht dat ze op het ene adres voorgeschoteld krijgen, het hoofdgerecht op een ander adres en een nagerecht op een 3e adres.

Wanneer en hoe laat?

Op zaterdag 13 oktober 2018 is het zover. Het eten vindt plaats vanaf 17.30 uur. Het geheel zal afgesloten worden met een gezamenlijke koffie en/of borrel in De Bron. Daarbij zijn ook degenen welkom die niet mee doen aan het running dinner.

Aanmelden? Ja, natuurlijk! Zo doe je dat.

We hopen dat veel mensen zich opgeven en meedoen, als koker of als eter. Je kunt je aanmelden via dit formulier. Aanmelden kan als individu, als duo of als gezin, zowel voor de kokers als de eters.

Voor de kokers: het hoeven absoluut geen culinaire hoogstandjes te worden, het gaat om de ontmoeting, dus ook als je jezelf niet als echte kok zou bestempelen ben je van harte welkom mee te doen! Je kan zelf aangeven voor hoeveel mensen je wilt koken (met een minimum van 4). We hopen dat er ook tienerteams zijn die mee willen doen!

Let op : opgeven kan tot en met zondag 30 september!

Kosten?

Er zal een bescheiden bijdrage gevraagd worden aan de eters als tegemoetkoming in de kosten van de kokers. Voor volwassenen vragen we € 10, en voor kinderen/ tieners tot 18 jaar € 5.

Voor degenen die slecht ter been zijn, zal vervoer geregeld worden

 

Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.3
* Vereiste informatie.
Naam *
Adres *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Aantal personen *
Koker of eter? *
Koker
Eter
Als je gaat koken, voor hoeveel gasten maximaal? *
Speciale dieetwensen?
mad4media user interface design
© Protestantse Wijkgemeente Stadspolders    
Wij zijn onderdeel van de Protestantse Kerk Dordrecht Wij zijn onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland Wij staan vermeld op wij de kerk