Periodiek schenken

Hart voor uw gemeente

Misschien schenkt u jaarlijks een bedrag aan De Bron tijdens de Actie Kerkbalans. Daar zijn we u heel erg dankbaar voor. Schenkt u al langer een nagenoeg identiek bedrag, dan kan periodiek schenken voordeliger zijn.

Periodieke gift in geld’ is aantrekkelijk

Een periodieke gift is volledig af te trekken van de belasting. ‘Normale’ giften zijn ook in mindering te brengen, maar daarvoor geldt een drempel van 1% (minimaal € 60,--) en een maximum 10% van het verzamelinkomen. Bij een periodieke gift gelden die grenzen niet. Daardoor krijgt u van de Belastingdienst meer geld terug. Dit voordeel kunt u ten goede laten komen aan De Bron. Zo kunt u meer geven zonder dat het u meer kost. Ongemerkt helpt u zo De Bron aan een betere financiële positie.

Bereken uw gift zonder dat het u echt wat kost

De Schenkcalculator help u om uit te rekenen wat uw voordeel is; hoe u meer kunt schenken, zonder dat het u extra kost.

Direct uitrekenen

Overeenkomst maken hoeft maar 1x per 5 jaar

Een periodieke gift in geld is een overeenkomst met uw kerkelijke gemeente (de PGDD). Het enige dat u hoeft te doen, is invullen en opsturen. U ontvangt een getekend exemplaar terug voor uw belastingadministratie.

Direct downloaden

Adres:

Kerkkantoor Protestantse gemeente Dordrecht-Dubbeldam te Dordrecht

Postbus 9104, 3301 AC Dordrecht

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Regel het tijdig

De Belastingdienst kijkt naar jaargrenzen. Het is dus zaak dat u de overeenkomst voor 1 januari hebt geregeld om het per 1 januari in te laten gaan. Regel het daarom nu, voor 31 december,

 

© Protestantse Wijkgemeente Stadspolders    
Wij zijn onderdeel van de Protestantse Kerk Dordrecht Wij zijn onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland Wij staan vermeld op wij de kerk