Warmte Plekken

Huis bij de Bron : een warmtebron
De kosten om je huis te verwarmen zijn hoog. Ook wij willen niet dat Dordtenaren in de kou zitten. Het Huis bij de Bron wordt samen met het Polderwiel dé Warme Ontmoetingsplek voor Stadspolders.

Ambitie
De deuren gaan elke dag open van 10.00 tot 22.00 tot 31 maart 2023.
Polderwiel                         10.00-17.00 weekdagen
Huis bij de Bron                17.00-22.00 weekdagen
Huis bij de Bron                10.00-22.00 weekend
(check de meest recente openingstijden bij de voordeur)

Opwarmen, spelen, lezen werken
De warme plek vind je direct bij binnenkomst. Voel je welkom in onze huiskamer en warm even op met verse koffie, thee of chocolademelk. Er is ruimte genoeg om rustig te lezen, aan tafel te werken of een spelletje te doen. Kinderen kunnen en mogen er spelen met onze of zelf meegebracht speelgoed en spelletjes. Even TV kijken boven mag ook en natuurlijk mag je op onze vlotte wifi.

Heb je zelf een idee om samen met anderen iets te doen of ondernemen? Overleg gewoon even met de conciërge. Gewoon omdat we begrijpen dat de tijd sneller gaat als het leuk is.

We doe het samen in Dordrecht
Er zijn meer warme ontmoetingsplekken. Een overzicht vind je hier.

Kom naar de warme plek en wordt vrijwilliger
Opwarmen en andere mensen helpen tegelijk mag ook. Ben jij die soort koster/conciërge/kantinebegeleider?  Wil je een tijdelijke betaalde baan solliciteer hier.

Joost Tieleman
Huismeester

© Protestantse Wijkgemeente Stadspolders    
Wij zijn onderdeel van de Protestantse Kerk Dordrecht Wij zijn onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland Wij staan vermeld op wij de kerk