Huis bij de Bron Crea

Creatief ontmoeten, Open voor iedereen!

We zijn het nieuwe seizoen weer met frisse moed gestart. Er was er een grote opkomst. We hadden lekkere slagroomsoezen en het was erg gezellig. De volgende keer is op maandag 2 oktober weer zelfde tijd, zo rond de klok van 20.00 uur tot plm 21.30 uur. Dit keer gaan we herfststukjes maken. Aangezien we hiervoor wel wat oases e.d. moeten aanschaffen willen we wel graag dat u zich dit keer voor deze avond opgeeft.
Dat kan per email ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of telefonisch bij Ineke (078 621 19 20) of Marjan (06 13 48 77 41).

Wilt u wel zelf een bakje o.i.d. meenemen?

We hopen jullie allemaal weer gezond en wel te ontmoeten. Tot maandag.

Hartelijke groet,

Ineke, Hanneke en Marjan 

Informatie: Ineke Troost ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of Marjan Kornet ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

© Protestantse Wijkgemeente Stadspolders    
Wij zijn onderdeel van de Protestantse Kerk Dordrecht Wij zijn onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland Wij staan vermeld op wij de kerk