WORKSHOPGEVERS EN -DEELNEMERS EXPOSITIE PORTRETTEN

Tussen Pasen en Pinksteren staat er weer een expositie gepland. Dit keer met zelfgemaakte portretten. Daarvoor organiseren we in januari een workshop portretten maken voor en door gemeenteleden.

We zoeken daarom mensen die een workshop willen geven op het gebied van portrettekenen, -schilderen of -fotografie. Daarnaast zoeken we natuurlijk ook enthousiaste deelnemers!

In de periode na de workshop gaat iedereen zelf thuis aan de slag met het maken van portretten en deze worden tussen Pasen en Pinksteren in de Bron geëxposeerd. Doet u/ doe jij ook mee? Je kunt je alvast opgeven via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vooral als je een workshop kunt geven, horen we dat graag op korte termijn.

Namens het Inspiratieteam Huis bij de Bron

Evelien Leijs