Running Dinner

We gaan dit jaar wederom een "running dinner" organiseren, deze keer op zaterdag 19 november.

Ik denk dat iedereen inmiddels al wel weet hoe leuk dat is en wat het inhoudt, maar voor de zekerheid nog even de uitleg:
Een running dinner is een 3-gangen-menu dat op 3 verschillende plekken wordt genuttigd, thuis bij gemeenteleden.
Daarbij zijn 2 ingrediƫnten van essentieel belang: Ten eerste mensen die het leuk vinden om te koken en hun huis ter beschikking willen stellen voor de eters. En ten tweede eters die het leuk vinden om te genieten van het voorgerecht dat ze op het ene adres voorgeschoteld krijgen, het hoofdgerecht op een ander adres en een nagerecht op een 3e adres.

Het eten vindt plaats vanaf 17.30 uur.

Het geheel zal afgesloten worden met een gezamenlijke koffie en/of borrel in De Bron. Daarbij zijn ook degenen welkom die niet mee willen / kunnen doen aan het running dinner.
We hopen dat veel mensen zich opgeven om mee te doen, als koker danwel als eter. Je kunt je aanmelden via de formulieren die in De Bron liggen, via de website, (stuur een mail als je geen reactie krijgt) of via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Opgeven kan t/m zondag 6 november.

Aanmelden kan zowel voor de kokers als voor de eters individueel, als duo of als gezin. Er zal een bescheiden bijdrage gevraagd worden aan de eters als tegemoetkoming van de kosten van de kokers. Voor degenen die slecht ter been zijn, zal vervoer geregeld worden.

Voor de kokers: het hoeven absoluut geen culinaire hoogstandjes te worden, het gaat om de ontmoeting, dus ook als je jezelf niet als echte kok zou bestempelen ben je van harte welkom mee te doen! Je kan zelf aangeven voor hoeveel mensen je wilt koken (met een minimum van 4).

We hopen dat er ook tienerteams zijn die mee willen doen!

Met een hartelijke groet,

Namens het Inspiratieteam Huis bij de Bron,