Na de vakantie: Poldermarkt !

Na goed rusten is het fijn werken, luid een variatie op een bekend gezegde. Wel, na de vakantie komt voor de poldermarkt een drukke tijd. Op 20 en 27 augustus en op 3 en 10 september is er dan élke zaterdag inzameling van spullen. En we kunnen zeker nog spullen gebruiken! We zijn dan vanaf 9 uur tot 12 uur in het Huis bij de Bron. Lukt het nu niet om spullen te brengen, dan is er de Harm Bos ophaalservice voor mensen die moeite hebben om met de spullen naar de Bron te komen. (Harm Bos, 078-6210570). Voor de mensen die in de vakantie een opruimronde doen: herbruikbare spullen zijn welkom! Grote meubels kunnen we helaas niet aannemen. Antoinette Aantjes heeft al aardig wat namen genoteerd van mensen die op de Poldermarktdag zelf, op 17 september, komen helpen, maar we missen ook nog aardig wat vrijwilligers. Dus twijfel niet en reageer alsnog op onze oproep of meld je aan na de kerkdienst. Helpen kan de hele dag of een dagdeel. We vinden het altijd heel gezellig met elkaar! De taken die te verdelen zijn, zijn het opbouwen, verkopen vanachter een kraam en loten verkopen. Tot slot is er het opruimen. Tussendoor zal er muziek zijn, verwachten we een goochelaar en kun je meer te weten komen over de High Five Foundation uit onze stad. Zij zijn ons goede doel. Wij (Johan, Rianne, Denise, André, Harm en ondergetekenden) hebben er zin in om met jullie na de vakantie te werken aan de voorbereidingen voor een mooie poldermarkt op 17 september.

Nog even de inzameldagen in ons Huis bij de Bron : Zaterdagochtend van 9:00 tot 12:00 uur

• 20 augustus
  • 27 augustus