HELP!

Waar geleefd en gewoond wordt in ons Huis moet af en toe eens worden schoongemaakt. Op 27 augustus zoeken we hulp bij het opruimen en schoonmaken van de ruimten waar de kinderen zich vaak en graag vertoeven. Draagt u, of ouders,  een handje bij? Bij aanvang van het schoolseizoen kunnen de kinderen dan opgeruimde en schone ruimten tegemoet zien tijdens de oppas en kindernevendienst.

Kleine moeite, extra kinderplezier. Details? neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op met onze onvermoeibare en graag geholpen koster Jaap Slooff,

WvK dankt u hartelijk voor uw inspanning!

Joost Tieleman