Eetgroep De Bron

Na een corona-stop van 2 jaar zijn we inmiddels weer gestart met de Eetgroep. Een belangrijk doel hierbij is om mensen uit de buurt, zowel binnen als buiten de kerk, de gelegenheid te geven elkaar te ontmoeten tijdens een gezamenlijke en gezellige maaltijd. Meestal komen we op de derde vrijdag van de maand bij elkaar, maar in verband met de Poldermarkt is het dit jaar in september de vierde vrijdag. Inmiddels is er weer plaats voor een aantal nieuwe gasten. De eerstvolgende keer dat we weer bij elkaar komen is op 15 juli aanstaande. Mocht u hiervoor interesse hebben dan kunt u zich aanmelden bij  Nico Bogaards tot uiterlijk maandag 11 juli.

Extra informatie:

- Plaats:          Huis bij De Bron

- Inloop:           vanaf 16.45 uur - 17.00 uur

- Aanvang:      17.00 uur

- Eindtijd:         circa 20.00 uur

- De prijs van de maaltijd is €13.00. U krijgt hiervoor een driegangen menu + 1 drankje naar  keuze + koffie of thee na afloop.

Heleen Huijgen en Reina van Holst

Namens alle medewerkers van “Eetgroep De Bron”.