Opslagcontainer voor Poldermarktspullen

Op zaterdag 11 juni is er in ons huis bij De Bron een ontmoetingsmarkt waar ook de Poldermarktcommissie zich presenteert. Rianne heeft, om onze activiteit uit te leggen, een Playmobil weergave van de Poldermarkt gemaakt. En wij zijn er enthousiast over!

Op de ontmoetingsmarkt start ook onze inzameling voor de opslagcontainer. U weet wel, die stalen kast waar op de poldermarktdag ’s morgens van alles uit komt en die we ’s avonds gebruiken om de restjes netjes weg te bergen. Die “kast” is dit jaar niet meer gratis: we gaan ‘m huren.

Op de mini-poldermarkt van Playmobil staat ook ergens de container van de Poldermarkt in het klein. In het dat daarvan zit een gat. Daardoor is het mogelijk om in de kleine container wat contant geld stoppen ???? voor de huur van de container. Na de ontmoetingsmarkt blijft de mini-container staan en kan er ook nog gedoneerd worden.

En als u toch nog een vriend of bekende tegenkomt die zo’n container een maandje bij ons wil neerzetten, schroom niet om ons dat te laten weten! Dan storten wij de ingezamelde bijdragen met liefde in de opbrengst van de Poldermarkt op 17 september 2022.

Nog even de inzameldagen : Zaterdagochtend van 9:00 tot 12:00 uur

• 20 augustus