Huis bij de Bron Crea

Creatief ontmoeten, Open voor iedereen!

Maandag 4 juli is er weer Broncrea. We hebben nog geen thema  maar u bent allen van harte welkom om aan uw eigen werk te werken of om gewoon gezellig aanwezig te zijn. Dit is voorlopig de laatste keer want in augustus hopen wij van onze vakantie te genieten.
Daarna gaan we in september weer uitgerust aan een nieuw creatief seizoen beginnen. Tegen die tijd brengen we u uiteraard op de hoogte van de exacte startdatum. We hopen jullie allemaal a.s. maandag rond de klok van 20.00 uur weer te zien en natuurlijk zal ook het gebruikelijke kopje thee of koffie met wat lekkers niet ontbreken.

Hartelijke groet,

Ineke, Hanneke en Marjan

Informatie: Ineke Troost ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of Marjan Kornet ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )