Sparen-Sparen-Sparen

Kent u de spaaractie van supermarktketen Plus waarbij u zegels kunt sparen voor een gratis boodschappenpakket?

De diaconie spaart deze zegels ook. Met de gespaarde zegels wil de diaconie zoveel mogelijk pakketten bij de Plus ophalen en deze uitdelen aan mensen in de wijk Stadspolders. Dit zijn zowel leden als niet-leden van Huis bij De Bron die dit goed kunnen gebruiken.

De diaconie vraagt uw hulp hierbij: Heeft u nog ongebruikte zegels liggen? Wij zijn er erg blij mee! U kunt ze inleveren in een enveloppe,  in de brievenbus van Huis bij De Bron.

Kent u mensen van wie u weet dat zij het Plus Boodschappenpakket goed kunnen gebruiken? De diaconie wil ook dit jaar hun namen en adressen graag weten. Dit kunt u doorgeven door middel van een briefje met hun naam en adres en uw eigen naam en adres en telefoonnummer, dit in een envelop in de brievenbus van Huis bij De Bron te deponeren.

Vorig jaar kon de diaconie ca 28 boodschappenpakketten uitdelen. Wie helpt ons mee om dit aantal ook dit jaar weer voor elkaar te krijgen??

Oh ja, de zegelactie loopt tot en met januari 2022.

Alvast bedankt!

Namens de Diaconie