Weekactiviteiten

Nieuwe Huis bij de Bron activiteiten

Naast de bekende activiteiten die we al kennen van voor de Coronatijd zijn er een aantal nieuwe activiteiten.

Op maandag kan de kerkdienst na- of voorbesproken worden, samen met onze wijkpredikant Erik Schipper. Deze mogelijkheid is er iedere week voor iedereen die zijn mening wil delen over de kerkdienst of die iets bij wil leren over de eredienst.

Op woensdag is er iedere week ’s avonds een midweekviering, een korte kerkdienst/Vesper/een oplaadmoment midden in de week.

Op donderdag gaat eenmaal per maand de GoedemorgenBron weer van start. Onder de paraplu van Vorming & Toerusting waren we anderhalf jaar geleden al met deze nieuwe activiteit gestart op de derde donderdag van de maand. Toen moesten we na één bijeenkomst stoppen door de Coronaproblemen. De bedoeling is om nu weer een keer per maand elkaar te ontmoeten bij een kop koffie en aan de gang te gaan met een thema of activiteit.

Meer ideeën voor het Huis bij de Bron?

Heb je eigenlijk nog meer plannen en ideeën om het huis te vullen? Soms nieuwe, soms oude? Het mag een plan en een plek hebben voor alle wijkbewoners. Heb je een idee, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.