Huis bij de Bron Crea

Creatief ontmoeten

Elkaar ontmoeten en alleen maar praten past niet bij iedereen. Daarom is er de Bron Crea in … het Huis bij de Bron. Met enige regelmaat is er de mogelijkheid creatief bezig te zijn en tegelijk te ontmoeten. In een ongedwongen sfeer wordt er geknutseld en gekletst in het Huis bij de Bron. Soms is er een specifiek knutseldoel maar het leuke is dat je als creatieveling ook zelf ideeën mag inbrengen. En ook dan is er natuurlijk een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Open voor iedereen!

Hoewel de vroegere naam (Bron) Club het zou kunnen suggereren, hoef je er geen lid van te worden of je er voor op te geven. Schroom niet en kom gewoon maar eens kijken. Misschien is het iets voor jezelf of iemand die je kent. Praat er eens met anderen over.

Eerst volgende avond: 1 november, aanvang 20.00. Daarna elke eerste maandag van de maand.

Informatie: Ineke Troost ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of Marjan Kornet ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )