Gemeente-avond: Wat raakt je?

Maandag 31 mei staat de volgende gemeente-avond gepland. Deze keer met als thema “wat raakt je?”. Een van de dingen die we dan willen doen is elkaar vertellen en/of laten zien waardoor je geraakt wordt.

We hopen dat we deze avond weer “live” in de kerk kunnen doen, maar kunnen nu nog niet inschatten of dat ook echt kan. Zo niet, dan maken we er een online variant van. In beide gevallen zal de avond van 20.00 tot 21.30 uur duren, en in beide gevallen is het nodig dat je je van tevoren aanmeldt. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Hanneke van der Haar
Ouderling Vorming en Toerusting