Vorming en Toerusting

Door omstandigheden kon “Lentegasten” helaas niet doorgaan op 1 november. Het is daarom verplaatst naar zondag 15 november. We doen het zonder publiek, alles is live te volgen vanaf de bank thuis: BronTeken TV presenteert Lentegasten! De uitzending start om 20.00 uur, de link is te vinden op de website van De Bron.

Te gast zijn Dagmar van Wijngaarden en Kees Adriaanse. We gaan er een mooie uitzending van maken!

Helaas hebben we moeten besluiten dat door de huidige situatie rondom het corona-virus de doopjurkjes expositie wederom moet worden doorgeschoven. We hopen dat de situatie met Pasen dusdanig is dat het wel kan en dat we de mooie jurkjes alle aandacht kunnen geven die ze verdienen.

Tot slot hebben nog een nieuw idee, waarvan we willen toetsen of daar interesse voor is: digitaal koffie drinken na de kerkdienst. Het idee daarbij is dat iedereen die dat leuk vindt inlogt via Zoom of Teams of iets dergelijks en dat je dan in groepjes van bijvoorbeeld 4 met elkaar koffie drinkt, terwijl je met elkaar kunt bijpraten via het scherm. Als hier voldoende animo voor is, willen we uitzoeken of we dat zouden kunnen realiseren. Als het je een leuk idee lijkt om hieraan mee te doen, geef dat dan door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Hanneke van der Haar