Kerkauto

Vervoer van en naar de kerk:

Lange tijd heeft Gert van den Broek de contacten onderhouden tussen de rijders en de gemeente leden die gereden willen worden. Elk kwartaal stelde hij hiervoor trouw een rooster op. Onlangs heeft Gert aangegeven dat hij deze taak graag wilde overdragen aan een opvolger/opvolgster. We zijn hem als diaconie zeer erkentelijk voor zijn inzet gedurende de afgelopen jaren. Wij zijn blij u te kunnen meedelen dat we een opvolgster gevonden hebben: Marja Onderwater heeft aangegeven vanaf januari 2021 deze taak op zich te zullen nemen.

Ook al zijn er gezien de huidige situatie weinig ouderen die gereden willen worden, ze zijn er niet minder blij om als dit toch mogelijk blijkt.

Mocht u er voor voelen om het team van de rijders te versterken, dan houden we ons aanbevolen! We hebben momenteel een trouw groepje rijders, nieuwe aanmeldingen zullen leiden tot het een lagere frequentie op het rooster!

Namens de diaconie

Andre Benschop