Creativiteit in je vrije tijd

Maandag 14 september hebben we onze eerste avond weer gehad. Al waren we met nog maar 8 personen, toch was het fijn elkaar weer 'live' te zien en te spreken. We hebben onder het genot van een bakje koffie en/of thee, ter gelegenheid van deze fijne gebeurtenis dit keer met een stukje appeltaart, een fijne avond gehad. Nu willen we weer een beetje het normale ritme op gaan pakken. Dat wil zeggen iedere eerste maandag van de maand. Dat betekent dus dat de eerstvolgende avond op maandag 5 oktober vanaf 20.00 uur in 'De Bron' zal zijn, uiteraard onder voorbehoud van eventuele maatregelen.

We hebben voor deze avond nog geen activiteit gepland maar als we gewoon allemaal ons eigen werkje meenemen kunnen we toch gezellig onder elkaar zijn. Wel is het zo dat jullie je in ieder geval nog steeds zullen moeten aanmelden als je aan een avond wilt deelnemen omdat we maar maximaal 8 personen kunnen ontvangen ivm de 1.5 meter afstand houden. En vanzelfsprekend houden wij ons aan de coronamaatregelen.

Indien u deze avond wilt komen wilt u zich dan aanmelden bij Marjan. Dit kan per email of telefoon.
Indien het aantal van 8 bereikt is komt u op de lijst voor de volgende maand te staan en u bent dan uiteraard als eerste welkom.
Hartelijke groeten,
Ineke en Marjan