Iets voor jou?

De WvK is op zoek naar een aantal nieuwe Bedrijfshulpverleners (BHV-ers). Ben je in het bezit van een BHV diploma (bijvoorbeeld via je werk), dan kunnen we je goed gebruiken in ons BHV-Team. Gemiddeld ben je eens in de 6-7 weken aan de beurt. Het dienstenrooster wordt ruim van tevoren gemaakt en je kunt dan opgeven wanneer je wel/niet kunt. Voor nadere informatie even contact opnemen met Steven van Noordenne of één van de andere Kerkrentmeesters.

Ronald Heijden,
Voorzitter Wijkraad van Kerkrentmeesters (WvK),