Nieuwe Ledenadministrateur

Met ingang van 1 juli 2020 hebben we een nieuwe Ledenadministrateur. De afgelopen jaren hebben Lenneke en Rolf Voortman, met hulp van Marja Onderwater, onze ledenadministratie bijgehouden en lijsten en stickers verzorgd. Nu is het de beurt aan Igle Weidenaar.

Wij zijn als Wijkraad van Kerkrentmeesters erg blij dat Igle deze taak, die valt onder de verantwoordelijkheid van de WvK, op zich wil nemen. Igle is gewoon bereikbaar op het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Papieren post voor de ledenadministratie graag in een gesloten envelop in het postvak in De Bron leggen.

Hugo 't Hart,
namens de Wijkraad van Kerkrentmeesters