Vloer kerkzaal impregneren

De werkgroep Missionair heeft ons gewezen op de subsidie mogelijkheden die de gemeente Dordrecht biedt voor specifieke wijkwensen. Een wens die al langer leefde binnen onze gemeente was het laten impregneren van de kerkzaalvloer. Dit biedt namelijk veel meer ontmoetingsmogelijkheden voor o.a. de eetgroep, de soos maar ook voor de eventuele verhuur aan derden. Met een geïmpregneerde vloer is het namelijk mogelijk om te kunnen eten/ drinken, zonder dat dit vlekken geeft in het natuursteen bij eventueel knoeien of morsen.

De aangevraagde subsidie is ons toegewezen en we kunnen dan ook opdracht geven om de werkzaamheden uit te voeren. We hopen voor de startzondag de werkzaamheden afgerond te hebben.

Ineke Troost; bedankt voor je inzet en bemiddeling!