Poldermarkt?

Helaas, de poldermarkt in 2020 gaat niet door. De poldermarktcommissie is tot dit besluit gekomen, omdat er geen uitzicht was op een poldermarkt die we op de normale manier kunnen laten verlopen. Ook wij hebben te maken met de overheidsmaatregelen, waaronder het 1,5 meter afstand houden en het uitblijven van de vergunning van de Gemeente Dordt. Wij, als commissie, vinden dit heel jammer, maar gaan volgend jaar zeker weer een poldermarkt organiseren! We willen u bedanken voor het bewaren van spullen. In ons opberghok hebben we wat spullen staan, maar die opslagruimte is nu vol. Wilt u er geen spullen meer bij zetten? Volgend jaar gaan we weer inzamelen. Dit jaar verwijzen we u naar Opnieuw en Co, voor wegbrengen van de herbruikbare spullen. De echte kunstwerkjes kunt u natuurlijk wel bewaren en volgend jaar inleveren! Mocht u nog kerstspullen willen inleveren: er zijn gedachten om misschien de kerstfair dit jaar iets groter op te zetten. Als dat wat wordt, hoort u daarvan later meer. We bedanken al onze vrijwilligers en sponsoren voor hun toezeggingen en hopen dat jullie er volgend jaar, op 18 september 2021, weer allemaal bij zijn.