KND@DEBRON

Vanaf juli: KND@DeBron

De kindernevendienst@home gaat door, maar vanaf juli zal er ook weer kindernevendienst zijn tijdens de kerkdiensten. Door de coronamaatregelen zal het aantal kinderen in de kerk beperkt zijn. Daarom werken we met één gecombineerde groep.

Met KND@home de zomer door!
De kindernevendienst@home gaat ook in deze zomerperiode door! We maken gebruik van een speciaal zomerprogramma van Bijbel Basics (5 juli t/m 30 augustus) waarmee de kinderen gemakkelijk aan de slag kunnen met het bijbelverhaal. En natuurlijk mogen wat leuke verrassingen erbij niet ontbreken!

Dus lieve kinderen en ouders, neem dat handige pakketje gewoon mee naar de camping, het huisje, je hangmat in de tuin of ga gewoon lekker aan de slag aan de keukentafel! En we blijven benieuwd naar jullie belevenissen met ‘KND@home’ dus blijf foto’s sturen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )!

En om alvast een doorkijkje van de bijbelverhalen te geven….Eerst lezen we drie verhalen over koning Salomo en de wijsheid van Prediker. Daarna vertelt Jezus ons in Mattheüs vier voorbeeldverhalen. En in de laatste zondag van de vakantieperiode gaat het over ‘Let op je woorden!, aan de hand van een brief van Jakobus.

De kindernevendienst wenst iedereen een fijne zomerperiode toe!