..

Examens? Uitslag !

Voor de leerlingen in het examenjaar was het wel een heel raar einde van hun middelbare school periode. Net vóór de eindspurt was het jaar opeens afgelopen. Geen centraal examen, wel spanning over de weging van de voorgaande onderdelen. Het was allemaal (op zijn zachtst gezegd) een rare toestand.

Ons DE BRON EHBE-pakket is dit jaar helaas ook niet uitgereikt. Wij willen nu de examenkandidaten feliciteren (of een steuntje in de rug geven als het diploma dit jaar niet gehaald is) We kennen de namen van een aantal gelukkigen al, maar willen graag de namen hebben van iedereen die in een examenklas zat.

U kunt daarbij helpen!
Is er een tiener in uw omgeving die dit jaar examen zou doen en nu inmiddels weet dat hij of zij (helaas niet)geslaagd is; geef deze naam alstublieft door aan de jeugdouderlingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.