Voedselbank draait door

Nu de kerk langzaamaan weer open gaat, zal de inzameling voor de Voedselbank weer doorlopend plaats kunnen vinden. Tijdens Open Bron op de woensdagen tussen 13:00 en 15:00 uur kunt u de kerkhal inlopen en in de groene kratten onder de trap (zijde keuken) uw producten neerleggen. Vanaf juli zullen er mogelijk erediensten gehouden kunnen worden. Het aantal bezoekers mag telkens iets groter worden. U kunt dan te zijner tijd ook voorafgaand aan de eredienst uw producten inleveren.
Alvast bedankt voor uw hulp!.

Graag tot ziens!

De diaconie

Al jaren zamelt de voedselbank producten in om zo gezinnen/ alleenstaanden te voorzien van net wat extra voedsel om de week door te komen. Als PKN wijkgemeente De Bron proberen we ons steentje bij te dragen door producten maandelijks in te zamelen en weg te brengen naar het sorteercentrum gevestigd bij de Hoop. De diaconie probeert via diverse wegen te communiceren welke producten in welke maanden ingezameld worden. Om het voor u overzichtelijk te maken, vindt u hierbij de productenlijst voor het gehele jaar (deze is al diverse jaren hetzelfde)

Periode:

Product:

januari

Gedroogde peulvruchten en groenten/peulvruchten in blik of zak

februari

Soep in blik, pak of zak (geen varkensvlees aub), vermicelli, soepstengels

maart

Pasta´s, rijst en pastasauzen/pastamix (graag in pakjes en zakjes)

april

Ontbijtgranen, beschuit, knäckebröd en ontbijtkoek.

Koffie, thee en suiker.

juni

Kledingbank: nieuw ondergoed en sokken/kousen

juli/augustus

(af)wasmiddel, lichaamsverzorgingsproducten, tandpasta

september

Soep in blik, pak of zak (geen varkensvlees aub), vermicelli, soepstengels

oktober

Fruit in blik, gedroogde vruchten en noten

november

Bloem/meel, pannenkoekenmeel, stroop, poedersuiker, rozijnen/krenten.

december

Houdbaar broodbeleg (denk aan kokosbrood, (appel)stroop, broodstrooisels)

De uitgifte van de pakketten vindt iedere donderdagmiddag plaats in de Kandelaarkerk. Mocht u belangstelling hebben om uw medewerking te verlenen bij de uitgifte van de voedselpakketten dan kunt u zich bij melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.