Poldermarkt

De poldermarktcommissie is weer opgestart en de Poldermarkt staat nu gepland op zaterdag 19 september. We hebben een goed doel gevonden in de Dordtse High Five Foundation, die kinderen van de voedselbank helpt. Ook de inzamelingen staan weer ingepland. Vanwege de corona-maatregelen is het de vraag of deze ook daadwerkelijk door zullen gaan. Toch hopen we dat u uw opgeruimde spullen tot de volgende inzameling wil bewaren! Die staan gepland op de volgende zaterdagen: 29 augustus, 5 en 12 september. We verzamelen al u herbruikbare spullen bij De Bron, tussen 9:00 – 12:00 uur. Meubels kunnen we helaas niet aannemen i.v.m. de opslagruimte. We verzamelen ook DE- & Pickwickpunten in het DE-blikje bij de ingang van De Bron. We zoeken nog een sponsor/leverancier van een 20-voets-container van 27/8 tot 22/9. Kent u iemand? Mail het ons!