Kindernevendienst @home klust voort!

Afgelopen week was een succes!
Afgelopen week is de leiding van de kindernevendienst druk bezig geweest met het samenstellen van KND@home pakketjes. De reacties van kinderen en ouders waren erg enthousiast. Via Facebook hebben we ook gezien dat er al goed gebruik van gemaakt is, leuk om zo mee te kunnen kijken!

Helaas is vanavond via de persconferentie bekend geworden dat er in elk geval tot 1 juni nog geen normale KND gehouden kan worden. Meer delen van KND@home zullen binnenkort volgen.

Heeft u interesse in een KND@home pakket maar deze niet hebben ontvangen? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.