Geen Valentijnviering in de Bron.   Maar wel een Zegenavond. Zo mochten we deze avond vieren in De Bron de 14e februari, een avond die je niet kunt vergelijken met Valentijn. Maar een avond van blijdschap en zegen voor ons, zes echtparen of koppels.  De zegen die die avond door Erik werd uitgesproken voor de aangemelde echtparen, was iets wat je nooit meer vergeten zal.  En met Esther Brusse en Joost Tieleman werd af- wisselend het boek Hooglied van Salomo voorgelezen; dit was iets heel bijzonders! En tussen door werd er gezongen, de liederen die de paren graag wilden zingen, met Pieter aan de piano die zo de lofzang uit onze monden begeleidde En dit alles werd op de beamer vertoond door Marc.  Samen met kinderen, familie en kennissen mochten we een zeer fijne en mooie avond met een gouden rand hebben; zo wil ik het wel noemen. En afsluitend in de hal konden we elkaar begroeten met koffie en drankje, door Jaap die ook voor de catering aanwezig was. Hartelijk dank organisatoren, ga door met zulke diensten. De liefde zal overheersen in dit alles. Bovenal dank aan GOD die dit heeft mogelijk gemaakt.