Expositie Doopjurken

Tussen Pasen en Pinksteren zal er in de Bron een doopjurken-expositie zijn. Althans, dat gaan we proberen. Wellicht hebben jullie thuis nog een doopjurk hangen, soms generaties lang. Of gemaakt uit de trouwjurk. Of …gewoon de gedragen kleding....

Deze willen we, al dan niet met een mooi verhaal, tentoonstellen in de periode tussen Pasen en Pinksteren.
Heb je een doopjurk en wil je die wel laten zien: laat het weten aan Esther Brusse of Hanneke van der Haar.

Datum expositie: tussen pasen en pinksteren