Nicaraguaanse maaltijd

Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar voor de Nicaraguaanse maaltijd op zaterdag 15 februari. Dompel je voor een paar uurtjes onder in de (gastronomische) cultuur van dit fascinerende land! We beginnen om 18 uur. Naast heerlijk eten zullen ook muziek en informatie niet ontbreken. Kosten bedragen € 5 p.p. (als er geld overblijft, gaat dat naar het werk van Equipo Teyocoyani). Als je er bij wilt zijn, meld je dan s.vp. uiterlijk vrijdag 7 februari aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wees welkom!