Kerst Lunch/Kerst diner

In ons kerkgebouw worden door de Soos en door de eetgroep kerstmaaltijden verzorgd.
Wilt u hieraan deelnemen en heeft u zich nog niet opgegeven doe dat dan tijdig…maar let op vol is vol.
De eetgroep heeft haar 4 gangen kerstdiner [kosten €15,00] op vrijdag 13 december om 17.00u
Aanmelden via Nico Bogaards  tel 078-6166824 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. <mailto: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. >.
De Soos heeft haar kerstlunch op dinsdag 17 december, inloop v.a. 12.00u. en start 12.15u.