Kerstfair in “De Bron”

Op zaterdag 7 december tussen 10:00 - 16:00 uur organiseren we een Kerstfair in "De Bron".
Tijdens dit gezellige en sfeervolle evenement verkopen we allerlei kerstartikelen, zoals kersstukken, kunst kerstbomen en kerstballen. Naast koffie, thee, glühwein en warme chocomel, met wat lekkers, kunt u ook weer genieten van verse erwtensoep van Restaurant Post. Vanaf 11:00 uur is er harpspel, om 11:30 uur en om 13:30 uur is er een leuke workshop kerst hapjes maken. De kosten hiervoor zijn € 2,50 p.p. Een ieder is van harte uitgenodigd om met de dames aan de slag te gaan.

Om 13:00 uur en 15:00 uur is er een Kerst Sing-Along. Dus kom langs en zing gezellig met ons mee. Gedurende de gehele dag is er de gelegenheid tot het maken van kerstkaarten (workshop).

Ook zijn we op zoek naar personen die iets lekkers voor bij de koffie of thee willen bakken. Bijvoorbeeld een kerstcake, cup-cakes of boterkoek. De lekkernijen kunnen op vrijdag 6 december in “De Bron” worden afgegeven.