Running Dinner: Ontmoet, eet, geniet

Het Running Dinner is inmiddels een (goede) traditie geworden. Dit jaar vindt het plaats op zaterdag 2 november. Het running dinner is een 3-gangen-menu dat op 3 verschillende plekken wordt genuttigd, thuis bij gemeenteleden.

Daarbij zijn 2 ingrediënten van essentieel belang:

• Ten eerste mensen die het leuk vinden om te koken en hun huis ter beschikking willen stellen voor de eters.
  • Ten  tweede eters die het leuk vinden om te genieten van het voorgerecht dat ze op het ene adres voorgeschoteld krijgen, het hoofdgerecht op een ander adres en een nagerecht op een 3e adres. Dit jaar doet er ook een tienerkookteam mee!

Het eten vindt plaats vanaf 17.30 uur.
Het geheel zal afgesloten worden met een gezamenlijke koffie en/of borrel in De Bron.
We hopen dat veel mensen zich opgeven om mee te doen, als koker danwel als eter. Je kunt je aanmelden via de formulieren die in De Bron liggen of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Aanmelden kan tot en met zondag 20 oktober.

Er zal een bescheiden bijdrage gevraagd worden aan de eters als tegemoetkoming van de kosten van de kokers. Voor degenen die slecht ter been zijn, zal vervoer geregeld worden.

Voor de kokers: het hoeven absoluut geen culinaire hoogstandjes te worden, en je kan zelf aangeven voor hoeveel mensen je wilt koken (met een minimum van 4).

Schrijf meteen in!

Namens de werkgroep Vorming & Toerusting