Poldermarkt 2019

Poldermarkt en Edukans

We zamelen weer in en doen dat voor onze gemeente en voor een goed doel. Dit jaar is dat stichting Edukans en in het speciaal hun project in Suriname. Edukans werkt aan verbetering van onderwijs aan kinderen wereldwijd. U kent ze waarschijnlijk wel van de schoenendoosacties, waar basisscholen voor inzamelen en waar onze gemeente ook al eens aan meedeed. Arianne Verbeek en Ingrid Heuseveldt uit onze gemeente zijn beide basisschooldocent gaan in oktober via Edukans in een groep naar Suriname om leerlingen en docenten  daar te ontmoeten en om van elkaar te leren. (Zie ook https://arianne-verbeek.inactievooredukans.nl) Wij ondersteunen dat graag met een deel van de opbrengst van de Poldermarkt. Breng daarom uw herbruikbare spullen, op 15 juni. De Bos-ophaalservice (Harm Bos, 078-6210570) helpt u graag als het u niet lukt om uw spullen te brengen. Ook uw DE-punten zijn welkom, om de prijzenpot voor het Rad van fortuin te vullen.

Overige data:

• Inzamelingsochtend PM zaterdag 6 juli, 9-12 uur
  • Inzamelingsochtend PM zaterdag 7 september, 9-12 uur
  • Inzamelingsochtend PM zaterdag 14 september, 9-12 uur

De Poldermarkt 2019 is zaterdag 21 september en de Kerstfair zaterdag 7 december