Bericht vanuit de ZWO-commisie

In april loopt Marinka Romeijn, één van de leden van onze ZWO-commissie, voor de vijfde keer mee met de Pelgrimstocht van de Vastenactie. Deze driedaagse wandeltocht is een sponsor- en bezinningstocht voor een goed doel. Dit jaar staat schoon en veilig drinkwater in een aantal landen centraal. Marinka zegt hierover: ‘Schoon drinkwater is een basisbehoefte voor iedereen. En als één van de projecten van de Vastenactie 2019 dan ook nog ten goede komt aan mijn geliefde Nicaragua, dan kan ik natuurlijk niet anders dan meedoen met de Pelgrimstocht op 11, 12 en 13 april 2019! Help je mee om mijn actie succesvol te maken en de mensen in Jocote Arriba in Nicaragua schoon drinkwater te geven? Je kunt haar sponsoren via  https://www.vastenactie.nl/nl/kominactie/steuneenactie/102/marinka-romeijn.html. Zelf (één of meerdere dagen) meewandelen kan natuurlijk ook. Bij voorbaat hartelijk dank voor je steun!’. Op dit moment steunt de ZWO-commissie een aantal projecten in Afrika. Maar wellicht kunnen we in de toekomst meer aandacht besteden aan de situatie in Nicaragua. Marinka is in elk geval bereid om haar persoonlijke verhaal met ons te delen.