Kinderkerstfeest

Kinderkerstfeest komt eraan!

Op dit moment bestaat de leiding van de kindernevendienst uit nog maar 4 mensen. En dat is simpelweg te weinig. Voor de zondagen zijn we op zoek naar extra man/vrouwkracht.

Los van het versterken van onze bezetting, willen wij uw hulp vragen voor het organiseren van het kinderkerstfeest. Zonder extra hulp, kan het kinderkerstfeest dit jaar niet doorgaan. Dat zou natuurlijk voor de kinderen - zowel van binnen, als buiten onze gemeente -  ontzettend jammer zijn. We zoeken 5 mensen die willen helpen met het kinderkerstfeest op zondagmiddag 18 december om 15.30 uur in het Huis bij de Bron. Denk aan het helpen bij het verkleden van de kinderen, het klaarzetten van attributen, assisteren bij het drinken & lekkers of bijvoorbeeld aan het helpen bij de cadeautafel.

Dus…. om het in de kerstsfeer te zeggen: komt allen te samen en meldt u aan zodat we het MET elkaar tot een mooi kinderkerstfeest maken!

Wilt u zich opgeven of meer weten? Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Alvast veel dank voor uw hulp!

Hartelijke groet,

Leiding van de Kindernevendienst