Versoepelingen, ook voor ons Huis bij de Bron

Vanaf vrijdag 25 februari worden door het kabinet de maatregelen tegen Covid-19 versoepeld. Ook voor ons als Huis bij de Bron gemeente geldt dat wij dan bestaande maatregelen kunnen laten vervallen.

Vanaf zondag 27 februari:

  • Is iedereen welkom. Reserveren is niet meer nodig.
  • Het is niet langer noodzakelijk om 1,5 meter afstand te houden en het advies om bij verplaatsingen en mondkapje te dragen vervalt. Mocht u graag nog even afstand houden, dan kunt u dat bij binnenkomst aangeven. Wij bieden voorlopig ook nog zitplaatsen op 1,5 meter aan, zodat een ieder zich welkom voelt.
  • Na afloop van de dienst is er voor wie dat wenst weer gelegenheid om elkaar te ontmoeten en kunnen we koffie/thee drinken.
  • Naast de digitale collecte die blijft is het ook mogelijk u bijdrage aan de collectedoelen te geven met contant geld en collectebonnen.

Wij kijken er naar uit elkaar snel weer allemaal te ontmoeten in ons Huis bij de Bron en hopen dat een ieder zich weer snel thuis voelt in ons huis. U bent allen in ieder geval van harte welkom!

© Protestantse Wijkgemeente Stadspolders    
Wij zijn onderdeel van de Protestantse Kerk Dordrecht Wij zijn onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland Wij staan vermeld op wij de kerk