Coronamaatregelen

Vanwege het oplopend aantal corona besmettingen en ziekenhuisopnames heeft het kabinet een aantal maatregelen genomen. Ook wij zullen een aantal maatregelen nemen om het bezoeken van onze kerkdienst zo veilig mogelijk te laten verlopen. Met ingang van zondag 14 november gelden weer een aantal afspraken.

De belangrijkste veranderingen:

• Wij gaan – net als eerder – weer werken met het reserveringssysteem via onze website of telefonisch. Iedereen blijft welkom. Als kerk gaan wij niet werken met een coronatoegangsbewijs.
  • Bij klachten blijven wij thuis en we ontsmetten onze handen bij binnenkomst.
  • Wij houden 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Bij verplaatsingen (binnen in de kerk) geldt het advies voor het dragen van een mondkapje. Op de zitplaatsen kan deze af.
  • Onze jassen nemen we mee naar onze zitplaatsen.
  • Na de dienst houden we ook afstand en verlaten we direct de kerk.
  • Voorlopig is er geen gelegenheid om koffie te drinken met elkaar na de dienst.

Hoe werkt het?

U kunt online of telefonisch inschrijven:

• Registreer uw inschrijving online vóór de voorgaande vrijdag 20u.
  • Registreer uw inschrijving telefonisch op voorgaande donderdag tussen 19u en 21u. Bel niet anoniem, dan kunnen we terugbellen. Spreek eventueel een voicemail in.

Uw registratie en plaatsreservering wordt bevestigd. Bij een eventuele overinschrijving krijgt u bericht en heeft u een verhoogde kans op een plaats de zondag er op volgend.

Online inschrijven

Klik hier om u online in te schrijven

Telefonisch inschrijven

Marleen 06 24 64 35 43     (Donderdag 19u-21u)