Running Dinner: Ontmoet, eet, geniet

Zaterdag 2 November, Geef je op!

Lees meer: Running Dinner: Ontmoet, eet, geniet

POLDERMARKT 2019

Nou, wat was het een succes! We waren gezegend met prachtig weer en mede daardoor ook met vele blije en enthousiaste mensen: bezoekers én vrijwilligers.

Lees meer: POLDERMARKT 2019

Creativiteit in je vrije tijd

De afgelopen avond zijn we met onze eigen werkjes bezig geweest en hebben we vakantieherinneringen opgehaald.

Lees meer: Creativiteit in je vrije tijd

Jaarthema "Op hoop van Zegen"

Er wordt wat ‘afgezegend’ in de kerk. Als je trouwt, als je geloofsbelijdenis doet, als je ambtsdrager wordt, en iedere zondag aan het eind van de dienst. Vaak op momenten van een nieuw begin, dat je een opdracht meekrijgt.

Lees meer: Jaarthema "Op hoop van Zegen"

De bloemen in deze dienst gaan naar…..

Elke zondag  staan er bloemen voor in de kerk. Deze bloemen gaan naar een gemeentelid. Dit kan zijn ter bemoediging, zo maar een groet vanuit de gemeente of omdat iemand ziek is.

Lees meer: De bloemen in deze dienst gaan naar…..

Jaarthema "Op hoop van Zegen"

In 1900 schreef Herman Heijermans een toneelstuk "Op hoop van Zegen". Diverse keren werd het toneelstuk verfilmd, het laatst in 1986 met o.a. Danny de Munck en Kitty Courbois. Dit jaar kwam het verhaal als musical op de planken.

"Op hoop van Zegen", dat is het jaarthema 2019-2020 van de Bron. Het jaarthema is bedoeld als verdieping van ons geloof, als verdieping van onze gemeenschap met God de HEER en met elkaar. En met de wereld om ons heen. Want zijn wij een zegen voor de samenleving waarin we leven?

Lees meer: Jaarthema "Op hoop van Zegen"

De Bron (04-10)

Door Erik Schipper

Lees meer: De Bron (04-10)

De Bron (06-20)


Door Erik Schipper

Lees meer: De Bron (06-20)

© Protestantse Wijkgemeente Stadspolders    
Wij zijn onderdeel van de Protestantse Kerk Dordrecht Wij zijn onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland Wij staan vermeld op wij de kerk