Bronners Got Talent actiepagina

Vanaf april 2017 voeren wij in onze wijkgemeente de actie "Bronners Got Talent". Met deze actie brengen we geld bijeen voor het verbeteren van de inrichting van ons kerkgebouw. Daarnaast sparen we om in het voorjaar van 2018 opnieuw zo'n geweldige scratchmusical te kunnen uitvoeren als in 2015 toen we "Jozef de Timmerman" op de planken brachten. Voor al deze activiteiten is ongeveer 10.000 euro nodig, die we graag met elkaar bijeen sparen.

Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft. Wilt u actieproducten bestellen? Ga dan direct door naar onze webshop.

Wilt u zelf een actie aanmelden of heeft u een vraag? Ga dan direct naar onze contactpagina.

Wilt u de actie ondersteunen met een gift? Maak dan een bedrag over naar:

CvK Prot Gem Dordrecht-Dubbeldam inz. PWG Stadspolders:
IBAN: NL74FVLB0225428431 onder vermelding van "Bronners Got Talent"

Spaardoelen

 

Meedoen

Ontvangen. De Bron is open voor alle bezoekers. Om een praatje te maken, of even een kaarsje aan te steken. De hal wordt uitnodigend voor een ontspannen ontmoeting met een warme ontvangst.
Ontmoeten. Er vinden grote ontmoetingen plaats zoals het koffie-drinken en de zeer goed bezochte eetgroep. Daarom investeren we in een andere trap, kastmateriaal en praktische  ondersteunende middelen in de keuken.
Informeren. Het gebouw verdient een herkenbare plaats in de wijk, en de hal is als centrale ruimte dé plek geworden om elkaar iets mee te delen.
Musical 2018. Wat een geweldig evenement was de musical in 2015. Dat gaan we weer doen in 2018.
     Voer een actie. Uw idee en uitvoering is geld waard. Een diner koken, pizza’s of taarten op bestelling, boodschappen bezorgen, auto’s wassen. Inspireer en help elkaar!
Zoek het in uw omgeving. Verzorg diensten in uw nabije omgeving en vraag er geld voor. Als een kleine ondernemer zoekt u de meeste inkomsten voor de minste inspanning. U en uw idee is het waard!
Hulp bij marketing. De werkgroep Communicatie en Projecten kan helpen met het groot maken van uw plan Webshop, website, folders, Facebook en lokale kranten noem maar op. Telkens wat het beste past bij uw verkoopplan.

Beloning

Uw Talent verdient een pluim! Voor het ingebrachte geld krijgt u Waarde Certificaten van Echtheid! U mag ze zelf kiezen! Spaar ze allemaal en maak de serie compleet. Geen tijd? Geen punt, uw gift verdient ook een Certificaat.

Kijk hier hoe Manus onze actie aanprijst:


Bekijk video op YouTube

© Protestantse Wijkgemeente Stadspolders    
Wij zijn onderdeel van de Protestantse Kerk Dordrecht Wij zijn onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland Wij staan vermeld op wij de kerk