De Bron

Aanmeldformulier startzondag 2018

Op zondag 16 september 2018, willen wij na de dienst als gemeente met elkaar de start van het nieuwe kerkelijk seizoen vieren. De dag wordt dit jaar georganiseerd door 7 verschillende werkgroepen die elk een vrijwilliger hebben afgevaardigd. Hiervoor is al wat voorbereidend werk verzet, maar zonder uw/jullie aanwezigheid is het feest niet compleet.

Het programma is voor iedereen: voor jong en oud, voor dames en heren, voor jongens en meisjes, voor alle betrokkenen bij De Bron. Het thema zal dit jaar zijn: OP GOED GELUK

Na de dienst drinken we eerst koffie/thee met zelfgebakken lekkernijen en zal de voorzitter van de Kerkenraad zijn traditionele speech houden om het nieuwe kerkelijk jaar te openen. Na het nuttigen van een broodje zijn er verschillende activiteiten rondom geluk die vanaf 12:30 zullen starten:

* Verven/schilderen

* (geluks)liederen met elkaar instuderen

* Workshop "good mood food" maken

* ontspanningsoefeningen

* natuurwandeling (bij slecht weer een binnen activiteit met als thema natuur)

* geluksspel

* hemels geluk (spirituele) discussie aan de hand van stellingen

* fotospeurtocht

Na afloop van de activiteiten kunnen we onder het genot van een hapje en een drankje nog genieten van het ingestuurde lied en de gemaakte kunstwerken bewonderen. Uiterlijk (!) om 15:00 zal de dag eindigen en zullen onze broeders en zusters van de GKIN hun eredienst gaan vieren in de grote kerkzaal.

We willen wel graag weten wie er aanwezig zullen zijn die dag. Willen jullie daarom onderstaand formulier invullen.

Wij willen jullie graag uitnodigen om op zondag 16 september na de dienst niet gelijk naar huis te gaan, maar samen met ons te 'starten'.

Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.3
* Vereiste informatie.