De Bron

Kinderkoor "De Waterdruppels"

Logo De WaterdruppelsKinderkoor de Waterdruppels is een interkerkelijk kinderkoor dat sinds 1992 haar thuisbasis vindt in kerkgebouw "De Bron" van Protestantse Wijkgemeente Stadspolders in Dordrecht. Onze dirigente is Jolanda den Houter en we worden muzikaal begeleid een combo.

Waarom zingen?

We willen met elkaar lekker zingen en op zo'n manier aan anderen iets over Jezus en het geloof vertellen. Dit doen we door mee te werken aan kerkdiensten, zangdiensten, concerten en aan bijeenkomsten in bejaardenhuizen en ziekenhuizen. Gemiddeld treden we zo'n zeven maal per jaar op.

WaterdruppelsRepetities

Om goed met elkaar te kunnen zingen repeteren we elke week. Deze repetities vinden plaats in "De Bron" op donderdagavond van 18.30 tot 19.30 uur. In de schoolvakanties zijn er geen repetities, en ook niet op Witte Donderdag (de donderdag voor Pasen), in de week van de Avondvierdaagse en de donderdag voor kerst.

Contributie

De kosten van lidmaatschap bedragen €€ 5,00 per maand. Betaling per kwartaal of jaar heeft onze voorkeur! De contributie dient tijdig te worden betaald op onze bankrekening NL67 FVLB 0226 1221 07 t.n.v. Kinderkoor de Waterdruppels.

Lid worden

Alle kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van de basisschool zijn van harte welkom bij de Waterdruppels. Lijkt het je leuk om met ons mee te zingen, kom dan gerust eens kijken en luisteren tijdens een van onze repetities.

Als bestuur zijn wij gaarne bereid uw eventuele vragen te beantwoorden.

Voorzitter: Jeanette Jelier
Penningmeester: Dick Tijssen
Banknummer: NL67 FVLB 0226 1221 07
t.n.v. Kinderkoor De Waterdruppels