De Bron

Basiscatechese

Voor de kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool is er basiscatechese. Deze catechese is één uur per week ..... vijf weken achter elkaar ..... en dat drie keer per jaar.

Op deze avonden zijn de kinderen met leeftijdsgenoten spelenderwijs bezig met wat er in een kerkdienst gebeurt, wie wat doet en waarom we het zo doen. Ook komen alle kerkelijke feesten en de kleuren daarbij aan de orde.

We praten over verschillende bijbelverhalen en hun betekenis. Zo proberen we de kinderen kennis mee te geven over de Drieëenheid en de kerk.
Verder is het natuurlijk ook belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen in de kerk. Door de catechese leren ze andere leeftijdgenoten kennen. Om dit nog te versterken besluiten we de catechese ieder jaar met een gezellig uitje.

Voor iedereen uit groep 7 en 8 van de basisschool, welkom op de basiscatechese.
Voor meer informatie, bel of mail naar Anja Marinussen 078-6212456 of laat een bericht achter op ons contactformulier.

Oriëntalis in Nijmegen